Життя

Владимир Солошенко
Щоб вам довше прожити,
Треба життя любити.
Долю кожен з нас має,
Вона різна всім знає.

Війн не треба вам люди!
Життя краще всім буде.
Все життя для родини,
Війни-горе людини.

Бо відносно в житті все,
Ще Енштейн знав тоді це.
Життя вірно прожити,
Зумій сам це зробити.