Сенс життя

Дарья Тимошенко
Не варто людям мати крила,
Коли їм ближче тло земне.
Для змахів крил потрібна сила,
Яку б не стримало сумне.

Багато хто не вірить в себе
Та йде по звичному шляху.
Несила їм летіти в небо,
Але ж є простір на даху.

Хай звідти дивляться навколо
І осягають сенс життя.
Турботи їх- суцільне коло
Від перших днів до небуття.

Не мають певної свободи,
Хоч зріла істина не раз.
В собі дістати треба згоди,
Щоб жити вільно довгий час.