Сьогоднi я молюсь про Твою волю

Людмила Дзвонок
Молюсь з плачем, а то і з криком,
А то бува, що навіть зовсім тихо…
Ти хочеш, щоб молилася, молюсь,
Перед Тобою низько поклонюсь,
Я  й на коліна стану перед Тебе,
А руки вгору підійму, до неба!..

Ти бачиш все, Ти чуєш мене, Отче,
І знаєш все, Ти відаєш, що хочу.
Сьогодні я молюсь про Твою волю,
Про землю нашу і щасливу долю,
У цій молитві всіх Тобі несу,
Для всіх спасіння в Тебе попрошу!

Не знають, що творять, бо не навчили,
І духи темряви їх оточили,
Пролізли в душі, стали шепотіти…
Їх розумом змогли заволодіти!
Ось гріх й заполонив всю землю,
У душах світло зникло, стало темно!

Прошу Твого освячення землі,
Щоб люди були добрі, а не злі,
Щоби в серцях Твоя любов була –
Душа від неї кожна б зацвіла!
Почуй молитву, біль так серце крає…
Твоє ж бо серце те саме відчуває!
                21.12.2022.