Солодкий

Марина Белобров
Твої вуста, як нектар медовий,
Такі солодкі, не відірватися від них
І дотик твій, такий шовковий,
Що ніжить шкіру всю і скрізь...

А твої очі , вони такі бездонні ,
Що хочеться тонути просто в глиб,
Говорять все, хоч і безмовні,
Але солодка в них кохання річ ...

Ти поруч є як корабель кохання,
Що відправляє у світ казок,
Туди, де справжнє щастя дозріває,
І все так просто і без думок...

Ти просто справжній і такий солодкий,
Що хочеться тонути без кінця,
З тобой нема слова - самотність
З тобою є одні лиш чедеса ...

До тебе тягне, немов магнітом
В обійми ніжні  і такі легкі,
Що заколихують цілим світом
І піднімають легко до гори...

Ти мій солодкий нектарин кохання,
Що насолодой зваблює мене,
І відмовитись немає бажання,
А навпаки притягує усе...