В таю з днем Енергетика!

Ярослав Шарах 5
З днем Енергетика друзі вас вітаю!
Бажаю вам добробуту, миру, та добра.
Успіхів та процвітання вам усім бажаю.
За вами наше тепло в серцях, та майбуття.

Ви герої, що не сплять ночами,
В мороз, та в дощ, в жару працюєте для нас.
Ліквідуєте аварії, щоб у теплі ми спали.
І освітлюєте домівки у цей нелегкий час.

Бажаємо вам терпіння, мужності, любові.
І сьогодні, нехай будуть посмішки в дружнім колективі.
Щоб ви були обережні, щасливі, та здорові.
Нехай збуваються ваші всі завіті мрії!

22.12.22р
Ярослав Шарах 5