З днем народження в та мо!

Ярослав Шарах 5
З днем народження вітаємо!
Здоров'я, щастя вам бажаємо.
Довголіття, та добра.
Добробуту, та серебра.

Любові, обіймів, та подарунків,
Пахучих квітів, та поцілунків.
Хай всі збуваються ваші бажання.
Зігрівають теплі слова, та привітання!

24.12.22р
Ярослав Шарах 5.