Моi Губи Бажають Твоiх Губ Помаду

Владимир Горький
Мої губи бажають твоїх губ помаду,
Обіймати тебе до кінця листопаду
Я так бажаю тебе, що нема таких слів,
І точно дужче ніж хоч чогось я хотів

Я тобі лишу в грудях серце своє,
В унісон нехай б'ється воно як твоє,
Пустить коріння з цих сердець почуття,
Й цілий шлях проростить ними у майбуття

Я ще не достатньо для тебе зробив,
Слів теплих замало я наговорив,
Я ще на шляху до жаданого дива
Того самого дня, коли ти будеш щаслива