Пир жки з картоплею

Виктор Варибок
Пиріжки з картоплею
смачні мені дуже.
Пиріжки з картоплею
їв би кожен день.
Ще й святі коноплі
полюбляю,дружє.
Ой,ті святі коноплі
жар моїх легень.

Ні до чого зараз це:
бо все у минулому.
Президент знесе яйце.
"Смерч"змете зі столу.
І  тому  чекаю я,
як війна скінчиться.
Пиріжківня не моя.
Хай пом'януть інших.

А святі коноплі
танками поїздили.
Та побили "Градами"
нелюди чорти.
Та свої ділянки
ми зубами вигрезем.
Смерть подаруй ворогу,
якщо йому кортить.

Пиріжки з картоплею
смачні та корисні.
Конопелька також
сміх мій береже.
Хоча йде страшна війна,
але лунають пісні.
Слухаю в Америці
їх на пмж.


26.12.2022р.