Коли Ве-снить

Владимир Шеврон
Коли Ве-снить

В такий день весни треба їхати,
В такий день треба рушити горизонт
Коли не сняться сни – вони
Виринають з синяви й несуть грози
чи вісі абрисів, волосся повітряних потоків

В таку весняну ніч зірки сигналять прямо в вічі
В таку ніч Всесвіт бажає порушити мовчання.
Твій Світ й моє Все.
Сигнали гудять, тиша німіє.

Такий день серед весни
Крутить тіні й міниться обличчям;
В таку післяобідню пору – статичне впирається в подушку, спить
й незвичне починає свій світанок
Надвечір на пальцях тримає тонку мить
В таку весну холод сковує і жалить

ВЕликіСни

2022-12-24

#Стихи_Для_Последних, #Вірші_Для_Останніх