Волошки

Татьяна Диффер
Сплюндрована мрія - волошки у житі
І хмари, що тануть в небесній блакиті..
Мені недостатньо мізерної миті
У якості спогаду, у забутті.
Ти знаєш, те поле згоріло сим літом,
Ти знаєш, там крові калюжі розлиті.
Брати мої, сестри блукають по світі..
І сліз не залишилось, очі пусті.