Петрушинки

Петр Пенчев
20897.Още е много рано да стане прекалено късно.
20898. Не всеки, който увиди Париж, умира.
20899. При втората възраст, при някои се появява трета гуша.
20900.. Завиждам на своите спомени.
20901. Искам да се върна в безцелно преживяните години.

20902. Котараци, завиждайте ни, че нашият март трае цяла година.
20903. Иска да отказва, но никой не я иска.
20904. Докторе, не му пречете времето да го излекува.
20905. Мъжът й също беше сред любимите.
20906.Мечтата му се сбъдна, но не помни коя