31 декабря 2022

Галина Максимова 6
Друзі мої рідні, друзі й віртуальні!
Хай нам посміхнеться Новорічна ніч!
Шле вам щиросердно ці слова вітальні
Ворогом незламна Запорізька Січ!

Хай у серці вашому зіронька воскресне,
Рознесе по тілу щирість і тепло!
Хай початок року й вся неділя хресна,
Вам розраять душу...як колись було!

Хай з домівок рідних вам телефонують,
Й ті близькі вам люди, що лишились ТАМ...
Ні війна, ні горе дружбу не зруйнують,
Вона ще сильніший душ збудує Храм!

Хай засяє сонце чисто-променисто
І розширить смугу, білу, як сніжок!
Не від " градів " небо світиться барвисто,
Хай про це напишеться краща із книжок!

Щиро всім бажаю, щоб у вас в оселі,
В кожному куточку, де б ви не були,
Поряд були діти, радісні й веселі,
Щоб думки шовково серце одягли!

З наступаючим НовИм роком, мої дорогі друзі!
Здоров'я, Миру і Добра в 2023 році!