Стука у двер Новий р к!

Ярослав Шарах 5
Стукає у двері Новий рік,
За віконцем білий сніг.
Раз, два, три, ялиночка гори .
Сніжинки, вогники, шари,
Та прикраси з міхури.
Миколай з небес з мішком,
На оленях за вікном.
З ним зайченята приг, та скік.
Зустрічаєм Новий рік!!!

31.12.2022р.
Ярослав Шарах 5.