z zapisow Henryka V, wzor VIII

Геннадий Тычина
Snieg... przelatuje przeze mnie, ukladajac ksztalt, przystosowujac sie do snu! Pekniecia sniegu na zwirze, zapowiadajace zaspy sniezne! Nadeszla zlowroga fala, zlowieszczy wiatr! Zamiec i sniezyca sa wplecione w tkanine wszechswiata jak petla snu!


Сніг... пролітає крізь мене, формує, налаштовує на сон!  Тріщини в снігу на гравії, віщують замети!  Налетіла лиховісна хвиля, зловісний вітер!  Заметіль і хуртовина вплетені в тканину Всесвіту, як петля сну!

пер. на рус.
Снег... летит сквозь меня, образуя форму, настраиваясь на сон!  Трещины в снегу на гравии, предвещающие сугробы!  Пришла зловещая волна, зловещий ветер!  Вьюга и метель вплетены в ткань мироздания, словно сонная петля!

12.12.2022(17:12)