z zapisow Henryka V, wzor IX

Геннадий Тычина
Deszcz z pociagnieciami-sciegami w przewiewnej tkaninie przed toba))) i ... nity wodne))) na niezamarzajacym lustrze tajemniczych pozytywnych wod)))... Objetosc uczuc do ciebie jest owinieta w snieg, rozlany woda i ogrzany oddechem Ziemi))) !



Дощ штрихами-стібками в повітряній тканині перед тобою))) і... водяні клепки))) на незамерзаючому дзеркалі таємничих позитивних вод)))... Об'єм почуттів до тебе оповитий снігом, пролитий водою і зігрітий диханням Землі)))!



пер. на рус.
Дождь штрихами-стежками в воздушной ткани перед тобой))) и... водяные клепки))) на незамерзающем зеркале таинственных положительных вод)))... Объем чувств к тебе окутан снегом, пролитый водой и согретый дыханием Земли)))!


    31.12.2022(22:33)