Петрушки

Петр Пенчев
21906.Безсмъртието не успя да го настигне навреме.
21907. Вдъхновението ми се върна от годишен отпуск.
21908. Изпихме три бутилки водка докато търсехме повод.
21909. Не помня лошото, което ми прави _ записвам го в девника си.
21910. Усняваш що е склероза, кргато е по_лесно да го измислиш отново.