***

Надежда Толок
Нескорений народе мій,
Тебе так просто не здолати,
Ти до кінця будеш стояти,
Щоб захистити рідний дім.

Я зрозуміла, що не треба
Писати про страждання, біль,
Прихильникам це є натхненням,
Привід для радості, як ціль.

Ракети всі на новий рік,
Летять в будинки к нам до свята,
І напис -"З новим роком!" всіх,
Ганебна, нелюдська "подяка".

Ну, як назвати можна тих,
Хто з мирними воює без зупину,
Підтримка перевершила у них,
Тут з розумом не все в порядку.

Не має відповіді, не знайду,
Ніколи цього не збагнути,
Здолати важко прірву ту -
Вона страшна, лише капнути...

Та Віра в Новий рік прийди,
Безмежної Любові вистачає,
Вона нам сили придає
Та Україну міцно захищає...