Тiльки з висоти прожитих лiт...

Лю Нели
Тільки з висоти прожитих літ...
З досвіду вже пережитих зим...
Дивишся по-іншому на світ
І керуєшся лиш кредом головним...

Дякуєш, за те, що ти живеш!
Дякуєш, за все, що Бог дає!
Своє серце на шматки не рвеш,
Дійсно любиш всіх, хто в тебе є.

Віриш, бо без віри не прожить,
Щиро дякуєш за день... і ніч...
З радістю смакуєш кожну мить.
В тиші з Господом говориш віч-на-віч. 
 

               02.01.2023