Лезги театр

Сажидин Саидгасанов 4
ЛЕЗГИ ТЕАТР – ЛЕЗГИЙРИН ПАЙДАХ

Лезги театр – Лезгийрин Пайдах,
Медени патал – кар алайди я!
СтIал Сулейман – яз адан даях,
ЧIехи шаирдин тIвар алайди я!

Зегьметар чIугваз уьмуьрдин рекье,
Къуллугъ ийизвай ватан паталди!
Шад гуьгьуьлар тваз, гьар садан рикIе,
Чи Дагъустандин хизан паталди!

Россиядин чун халкьарихъ галаз,
Гьамишалиг яз, сад я, сад я чун!
Гьам зегьметни женг, сегьнеда къалаз,
Йифизни юкъуз шад я, шад я чун!

Лезги театр – Лезгийрин Пайдах,
Медени патал – кар алайди я!
СтIал Сулейман – яз адан даях,
ЧIехи шаирдин тIвар алайди я!