За мною не туж

Марина Чиянова
За мною не туж -
Я тепер в своїх снах
Не бачу тебе. Ніби біль відпустив,
І знову вирує у серці весна,
Лишає відбитки і квітів, і злив.

Забула про нас. Світ новий, осяйний
Чекає на мене, але дотик твій
Ще зрідка болить. Нагадає цей біль
Про пагінці перші нової весни.

Мій янгол пробачить недбалість мою,
Дасть прихисток серцю,
Дасть думці свій ритм.
Забуду про тугу, і в пісню свою
Вплету нові змісти й миттєвості змін.