Молюся за Твiй час

Людмила Дзвонок
Господь, подяка за все те, що є
(Ти знаєш, що повинно в мене бути),
А Ти і дав, тепер воно моє,
Як Ти даєш, не можу я збагнути!

Просила – появилося… Дива!
О, скільки нас, людей, а Ти всіх чуєш…
Твоя опіка серце зігріва,
Коли болить, то Ти його лікуєш!

Подяка за Твій Дух, бо ж Він в мені,
Його я слухаю, Він серцем володіє,
Молюся з Ним, співаю і пісні,
Моя душа в Тобі лиш молодіє!

Сиджу в тиші, щоб краще Тебе чути,
Твій спокій в серці – радісно мені,
Не зможеш Ти ніколи обманути,
Молюся за Твій час на мирні дні!..
                03.01.2023.

«Для всього свій час, і година своя кожній
справі під небом…час кохати і час ненавидіти,
час війні і час миру!» -
        Біблія, Екклезіястова 3:1,8.