Думками у мрiю...

Людмила Дзвонок
Я не ледащо, відпочити хочу,
А то біжу, біжу… - Спинись, життя,
І ще не нажилася я досхочу,
І ще коханнячка так хочеться пиття!..

Кудись лечу, лечу… Стою на місці…
Що поряд є – не хочу я ніяк!
Чекаю я від долі гарні вісті…
Піду і нашаткую я буряк,

Капустку, яблучко і цибулинку,
Укропчика добавлю (так, люблю),
Петрушечку, лимончика… краплинку –
Собі салатик все-таки зроблю!

Хрумтіти буду довго… Дам вже волю…
А думками у мрію полечу -
Піду місцями, де немає болю,
Тривог нема, нема там і плачу!

Я не ледащо, відпочити хочу,
То як же відпочити від думок?
Слова кохання слух завжди лоскочуть,
Вони, як життєдайний той струмок!

То й буду думати я про своє кохання,
Воно моє, воно в мені весь час…
- О Господи, почуй моє прохання –
Благослови на спільне життя нас!
                04.01.2023.