Нэ лайтэ москаля

Виктор Зиновьев
НЭ  ЛАЙТЭ  МОСКАЛЯ.
1.
Тем, кто прыгал на Майдане
(Хто нэ скачэ, той москаль)…
Что вам США и НАТО дали?
Нет улыбок. Есть печаль.
Нэ чипайтэ москаля.
Горэ ждэ вас звидтиля.
2.
Доскакались задолизы -
Нет ни света ни тепла.
А валяются лишь гильзы.
Рядом – мёртвые тела.
Нэ чипайте москаля –
Буде горэ звидтиля.
3.
Вы искали дружбу с теми,
Кто за быдло вас считал.
А петух вас клюнул в темя.
Чёрт в вас разум отобрал
Нэ дратуйтэ москаля –
Горэ будэ звидтиля.
4
Тож визьмиться вси за розум,
Якщо вин у вас ще е.
Бо чекають вас морозы…
А вин в мозок добрэ б*е.
Тож не лайтэ москаля.
Горя ждить не звидтиля.
5
Вы чужинцям лыш потрибни,
Щоб за ных проллялы кров.
Мы ж булы брати вам ридни
И була до вас любов.
Тож не лайте москаля.
Горе йдэ нэ звидтиля.
2.01.23.
Белгород.