***

Алина Шомина
Я не буду дивитись на тебе
Очима, як у голодних собак
Я не буду торкатись краплями з неба
І питати тебе: «То ти як?»

Я не буду чіпати своїми руками
Твої руки, коли ти вже йдеш
Вистіляю оцими строками
Дорогу тобі - без краю і меж

І хай падають мої гіркі сльози
Розтікаючись річками долом
Життя веде мене по моїй дорозі
І своєчасно замкнуться всі кола

2022