Пажаданне

Вера Стасенко
Дзякуй, добры чалавек!
Хай шчасце грэе Вашу хату,
Лёс аздабляе творчы смех,
Будуе род жыццё да ладу.
Хай вочы ззяюць хараством,
Каханне сэрцайка прымае...
Хай люд працуе, ды з дабром,
Свет для дзяцей абараняе!!
З Раством Хрыстовым ды Калядкамі, паважаныя пісьменнікі!
06.01.2023