Р1здвяне

Тонина Аг
Незбагненне таїнство Різдва
Сокровенне свято - велич світла.
Благовіснії з небес слова -
Як душа в їх радості розквітла!..

Славімо народження Христа,
Серцем прославляємо й вустами,
Час спасіння на землі настав -
Благодать безмежна нині з нами.

І живі надія й віра знов,
Свято світла в милосерді Божім -
Обіймає світ Його любов -
Хай вона всім ближнім допоможе.

Зичу вам здоров’я в день святий,
Сили духу, в справедливість віри.
Єдності тобі, народе мій,
Землям рідним спрагло зичу миру.
.