Не згадуй

Инна Омут
Про те історія мовчить, і ти не згадуй.
Я була краще, ніж зірки, але за кадром.
Весь час помножить на нулі моя утома,
Скажу сьогодні не тобі, що в серці кома.
Проте кохання — це живе, та можна вбити.
Я намалюю на вікні найкращі квіти.
Я розіб’ю всі дзеркала у цій оселі,
Сама з собою обговорюю проблеми.
І все, що було — все не так, я поміняю.
Мене зігріли ці слова: сиджу, читаю.
І так схиляється до обрію життя:
Про те історія мовчить, мовчу і я.

07.01.2023

© Inna Омут, 2023