На серцi

Наталия Ехлакова
Розчарування в людях і  в собі
у дні страшенної війни
і пустота на серці, і журба,
і неміч, і несприйняття,
і оніміння,  і туга,
надія , віра в чудеса,
що Бог сотворить
поміж нами
і запанує спокій в мами,
і легко дихати почнеться,
і зло назавжди розіб'ється,
і щезне з нашої землі,
і у майбутньому, завжди -
лиш  довгі, в сонці, теплі дні,
такі бажанні і прості.