Ункъжугьаби

Радж Билалов
Унтараб рак1 чучизе, ччуйлищ щакъидулъ къалам,
Къваридаб х1ал х1еккезе, гьабилищ  дагьаб калам.
Каранлъа унеб угьди, раг1улищ халкъул г1алам?
Г1аламат г1ищкъул ч1вараб, бит1илищ  бикахъ  салам?