Соледар

Татьяна Алексеева 17
 Соледар, Соледар на зв'язку.
 Дуже боляче. Небо у пеклі.
 Там бої йдуть сьогодні без сну.
 Там йде вимір життєвий до смерті.

 Соледар, Соледар на зв'язку.
 Дуже страшно. Душа не на місці.
 Там котел. Хлопці кажуть "Люблю"
 Своїм мамам, дружинам і кисню.

 Соледар, Соледар на зв'язку.
 Вибухає небачене світло.
 Соледар не побачить весну?
 Соледар не відчує цвіт квітів?

 Соледар, Соледар на зв'язку.
 За тебе і за хлопців молитви.
 Боже, Господи, світ намалюй,
 Де нема від поранення вбитих.

 11. 01. 2023.