z zapisow Henryka V, wzor X

Геннадий Тычина
Szare tlo... Metne spojrzenie Nieba i... "brudny swiat": sniezny wietrzny dzien... wierzcholki galezi trzesa sie jak kopula powietrzna))) hee hee))).. Sniezne maty i slady po sniegu przecinaja sciezki))) ... kawalki "sniegowego plaszcza" na galeziach to resztki))), reszta "zimowej welny"))) odlatuje i kluje i kluje twarz .. ten „pol-snieg” leci wszedzie))) ... A nastroj jest cudowny .. Oto szczescie i okazuje sie, ze jest w TYM)))!

Сірий фон... Тьмяний погляд Неба і... "брудний світ": сніговий вітряний день... повітряним куполом похитує гілок верхи))) хі-хі)))... снігові підстилки та намети снігу стежками перетнуті)))  ... шматки "шубки сніжної" на гілках - залишки))), решта "зимова вовна"))) злітає і коле, і щипає обличчя.. літає всюди цей "напівсніг"))))...  ось і щастя то виявляється і в ЦЬОМУ)))!


пер. на рус.:
Серый фон... Тусклый взгляд Неба и... "грязный мир" : снежный ветренный день... воздушным куполом покачивает веток верхи))) хи-хи)))... снежные подстилки и наметы снега тропками пересечены)))... куски "шубки снежной" на ветках - остатки))), остальная "зимняя шерсть"))) слетает и колет, и щиплет лицо.. летает повсюду этот "полуснег")))... А настрой прекрасный... вот и счастье то
оказывается и в ЭТОМ)))!



   11.01.2023