Роберт Геррик. Н-949 Любовь сироп

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-949) Любовь – сироп

Любовь – сироп; и болен тот из нас,
Кто наслаждений жаждет всякий час,
Греша и убеждаясь многократно,
Что приторна любовь – и тем отвратна.


Robert Herrick
949. Love is a sirrup
 
Love is a sirrup; and who er'e we see
Sick and surcharg'd  with this sacietie:
Shall by this pleasing trespasse quickly prove,
Ther's loathsomnesse e'en in the sweets of love.