Блогер

Инна Омут
Минуле не повториться,
Ця рана не загоїться,
Із пісні слів не викинеш,
Що зроблене, те виставиш
В інсті, у шапці профілю,
Ти станеш файним блогером,
А я з віршами, клопотом,
У кожній стрічці - озером.
Ти станеш дивним спогадом,
На дні душі, не дорого,
Проте важливо в розвитку...
Я дякую за посмішку.
Чернеток не накупишся,
З світанком не розлучишся,
За кавою не втомлена,
За макіяжем горда я,
Цей кругообіг з масками
Прилипне, наче пластирем,
Не відідреш без крові...
Такий вже він, наш блогер.
Минуле не повториться,
Ця рана не загоїться,
Із пісні слів не викинеш,
Що зроблене, те виставиш.

14.11.2022

© Inna Омут, 2022