***

Ратислав Стромень
Собаки похожи на людей.
Они говорят с людьми стихами.
Стихи их подобны музыки вселенной.
Вселенная говорит с людьми милодией Бога.
***
Мир не справедлив. Люди рождаются, чтобы умиреть.
***
Сабакі падобны на людзей.
Яны гавораць зь людзьмі паэтычнымi тэкстамi.
Паэтычныя вершы iх падобны да музыкі сусьвета.
Сусьвет гаворыць зь людзьмі мiлодыей Бога.

Радмир Стромень 2022г. Скидзель.