Poeziya Natsii

Ян Ждан
Майорить метафора,
Українським прапором,
А слова-солдатики,
Знищують фанатиків!
Рими об'єдналися,
У тризуб на палиці,
Вільним амфібрахієм —
Нація спалахує..!

©; ;; Ян Ждан 13.01.2023