***

Славамир Адамович
х        х        х

            Сьвятлане Бураўкінай

Вочы вішнёвыя,
калінавая кроў...
Здароўя табе,клёвая,
хай будзе лёгкім крок
па Барселонскіх вуліцах,
і смуглы Сальватор
няхай пяшчотна туліцца,
як цемрыва да зор!

14.01.2023,М.Г.