Молодшому онуку

Тамара Ненчина
                МАКАРІКУ на ювілей.
Мій ти промінчику сонячний,
Світла, дитяча душа.
В небі доріженька зоряна
Хай твої дні осія.

Десять вже рочків минули,
Як ти прийшов у цей світ.
Щастя і радість бабулі,
Мій ювілейний привіт.

Квіти, сердечні вітання,
Дарунки і добрі слова...
Хай легкими будуть змагання,
Хай першими будуть місця.

29.12.2012 - 29.12.2022гг.