Роберт Геррик. H-1089 Мастеру Лоуренсу Суэтнему

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-1089) Мастеру Лоуренсу Суэтнему

Когда читаешь ты мои стихи,
Они, скажу я, очень неплохи.
И кислая строка моя течёт
Из уст твоих как самый чистый мёд.


Robert Herrick
1089. To M. Laurence Swetnaham
 
Read thou my Lines, my Swetnaham, if there be
A fault, tis hid, if it be voic't by thee.
Thy mouth will make the sourest numbers please;
How will it drop pure hony, speaking these?