Лаг дна укра н зац я

Александра Ренуар Алексеева
Лагідна українізація
Як кетчуп торчін
Нібито там є домати
Але не зовсім
Яблучне пюре це теж добре
 говорять мені
 особливо з глутаматом
Але це не те що я шукала
Це підміна кажу я
 Скоро прийде дядя
 та казатиме що кетчуп без доматів
 це теж добре
Що томати це ті самі яблука
Що кетчуп має повернутися до справжнього батька
 Мовчати мовчки та чекати коли його остаточно декетчюпизують.