Що таке д м

Александра Ренуар Алексеева
Що таке дім.
Дім це шматки сонця та бетону,
Це масивні двері вернадки,
Садок вишневий біля під'їзду.
Пошматували мій дім
Зсередини, ззовні.
Мені сниться мій дім
Як мрія як мета
Боюся що повернуся,
   а дому немає.
Залишився в минулому,
Затонув у Днепрі
Як то бакотське селище
Як би й не було його зовсім
Або був тільки уві сні
Я прокинулась, а тут нічний кошмар
Замість реальності.