Тувган еримге...

Гульжан Суюнова
Каерге барсамда,
      каерде болсамда
Тувган-оьскен ерим
      меним юрегимде!
Сыйлап сени Элим
      йырлайман йырымды!
Халал кызын болып
      мактайман атынъды!
Таймайсын юректен,
      энесин туьсимде.
Ата-ана юртым
      шыкпайсын эсимден
Куьмистей куму сув
      коьп оьмирлер аксын
Тувган- оьскен ерим
      йыл йылдан яйылсын