Порада

Владимир Солошенко
Ти доросла і щаслива,
Дочці радить мати.
І не бідна та вродлива,
Щоб кохання мати.

Хто у тебе любить гроші,
Під вінець не звати.
Хто заробить їх-хороший,
Так радила мати.

Хто дітей любити вміє,
Буде гарний тато.
Дочка слухає радіє,
Є кого обрати.