нi...

Людмила Аристархова
не гордує сонце…ні,
бо разом з ним добрі люди,
водограї та лани
ще й дзвінкі пісні повсюди…
милі соняшники, гай,
чарівне світання в горах,
де казковий видокрай,
де гуляє непокора…

вихваляється як є
повня нині перед сонцем,
біле сяйво долу ллє,
зазира до нас в віконце…
наодинці п’є росу,
діаманти розсипає
всі ті дії завчасу
приведуть мету до раю…

не зляка шпичак тернів,
ні до чого там огуда,
бо не зламне сонце…ні
знову нас від сну  розбудить…

22.01.2023