Серденько, вiдпочинь

Людмила Дзвонок
Мені не спиться, хоч і спати хочу,
Сон ніби близько, та ніяк не йде,
Собі думками голову морочу...
Від Бога серце відповіді жде!

Найперше, спокій треба в собі мати -
Важливо це, в Письмі веління є,
У Бога на все час, то треба почекати,
Не сплю, не сплю, вже сонечко встає!

Сусіди піднялися, чути кроки,
Хтось в ванні зараз, полилась вода,
Повисипались, я не спала поки...
У когось там, як у слона хода!

Не чула б їх, то може ще й поспала,
Загомоніли... Вухи затулю!
Не чути пострілів (радію), гарні знаки,
Серденько, відпочинь же від болю!
                23.01.2023.