Попелище

Инна Омут
На самоті сама з собою,
Всі почуття в мені війною,
Думки змішались в кругле днище...
Організую попелище.
Давай розставимо крапки?
Ніхто, не треба, можеш йти.
Я вибираю шлях сама!
І з розуму ще не зійшла.
Я розберусь, переживу,
Розумна на свою біду,
Шукаю щастя в цю хвилину
І не шукаю без упину
Вчорашній день, чи інший чай...
Не зловживаю, не займай.
Не відчуваю, що не вірно,
Мені, нарешті, так спокійно...
На самоті сама з собою,
Всі почуття в мені війною.
Думки змішались в справжнє днище...
Організую попелище.

24.01.2023

© Inna Омут, 2023