Як боляче

Александр Рютин
Як боляче мені за любе місто,
красу якого ворог зіпсував,
але ж я сподіваюсь, що колись там,
це будуть лише пам'яті слова

Як боляче мені за всю країну
та за людей, що гинуть на війні,
таку  жахливу та сумну картину
не бачив досі навіть уві сні

Але напевно,  в неї є майбутнє,
де незабаром -  вільнеє життя
у кожному любов завжди присутня,
на це звичайно сподіваюсь я