Вiтер

Наталия Рыбальская
Вітер...
Шалений вітер
Бавиться пелюстками...
Березень,
Травень,
Квітень...
Наче було не з нами.

В серці зима,
Там лютий,
Хоч на порозі літо.
Гіркий на присмак смуток
Стелиться білим цвітом

Щось заважає дихать,
Сонцем і пелюстками.
Вітер гортає тихо
Вірші...
Було не з нами...

Страх - вороги на заплаві
Спалахи, вибухи...
Тиша...
Березень,
Квітень,
Травень
Вітер бузок колише...

Висохнуть сльози люті,
Смуток стече водою
Разом з недобрим лютим...
Все це було...
Зі мною...
12.05.22