В мечтите ми

Йорданка Радева
автор:©Йорданка Радева

Нарисувах те с мечти
и сърцето си ти дадох.
Чувствата си ти вселих,
теб със любов наказах.

През пролет вън липите
носят своя упоен аромат,
аз със обич съживих те,
ала ти наказа ме без път.