Вiтання з днем народження

Николай Чельтер
З днем народження вітаю,
Неодмінно разом з цим
Щастя, злагоди бажаю
Та тепла в обіймах зим!

До почуттів зичу феєрій,
Чарівних барв на кожен день,
Тендітних промінів в фужері,
А на душі лише пісень!

Здоров’я гарного, міцного,
Кохання, успіхів, натхнень,
Життю радіти, якомога,
Щоб був святковим кожен день!