Переливаю з келиха у келих...

Наталия Рыбальская
Переливаю з келиха у келих
Отруту літа...
Ще іде війна
І спокій днів барвистих та веселих
Без жалю перекреслює вона.

У серці лють, яку залишив лютий
Із першим залпом смерті по містах.
Не вдасться ні пробачить, ні забути
Той перший жах і той тваринний страх...

У тому пеклі стали ми бронею -
Без нервів, сліз - жорстокі та стійкі.
Але ж не зачествіли ми душею -
Та між сиренами складаємо вірші.

Ми віримо в себе і в перемогу.
Дивуємо відвагою весь світ,
А ЗСУ вважаємо за бога -
Непереможні, справжній моноліт...

Переливаю з келиха у келих
Отруту серпня...
Все іще війна...
Попереду багато днів веселих -
Там перемога - поруч вже вона.

19.08.22